V↻LTFL!P

1100 m2 Trampolinpark med det lilla extra

Vi erbjuder en oförglömlig upplevelse i Voltflip trampolinpark, vårt 1100 kvadratmeter stora område med trampoliner i massa former! Här finns något för både ung och gammal!

I vår park finns såklart trampolinmattor i mängd, men också specialare som klättervägg, dodge ball bana och skumgummigrop. Vi håller ständigt på att utveckla och förnya hela Voltflip trampolinpark, så det är inte alls omöjligt att vi har fått hit nya roliga inslag som inte fanns här förra gången du besökte oss!

Voltflip trampolinpark Alingsås

Kärnan på Extreme Planet är vår fantastiska trampolinpark! Det var här det började med Voltflip trampolinpark som sedan växte till dagens Extreme Planet! 

Att vi är stolta över våra trampoliner är lätt att förstå. Vi har över 50 trampoliner i flera olika utföranden. Här hittar du givetvis ett hav av fyrkantiga trampoliner som avlöser varandra på hela golvet och en bra bit upp på väggarna.

Här finns också Airtrickmattor som är större och ännu studsigare för att du ska kunna utveckla dina tricks ännu mer. 

Kanske vill du sedan testa dina färdigheter i vår klättervägg? Olika färger på klättergreppen har olika svårighetsgrad så alla kan klättra, liten som stor!

I parken har vi också en stor skumgummigrop, sk FoamPit. Utmed ena långsidan finns två anslutande trampoliner. Här kan du träna på nya trick och volter utan att behöva tänka på landningen, den blir alltid mjuk i skumgropen! Eller så kan du bara ta sats och kasta dig ut i ett härligt hopp.

Basket på mark är kul, men få klarar att sätta en såndär perfekt dunkning. I vår Slamdunk kan du trotsa tyngdkraften och dunka som ett basketproffs! Ta sats…ett…två…tre…där satt den!

På vår inhägnade dodgeballplan kan du utmana dina kompisar i klassisk dodgeball.  Två lag, med upp till 10 spelare i varje, ska bränna ut varandra med mjuka bollar. Klarar du att beräkna var motståndarnas hopp kommer landa, och hur undviker man en boll när man själv också är i luften? Perfekt aktivitet för kalaset, svensexan eller bara ett gäng kompisar.

Voltflip Trampolinpark

Utöver allt detta så utvecklar vi ständigt parken. Voltflips trampolinpark blir aldrig helt färdigt, det kommer alltid komma nya utmaningar och nya inslag!

Och du har väl inte missat att vi har discotrampolin i slutet av varje hopptimme varje fredageftermiddag?

Stäng meny